Produkty pro údaje o nálevce (11)

NEWOLAN

NEWOLAN

V mnoha plastových systémech, jako jsou například elastické PVC podlahové krytiny, se z různých důvodů zpracovávají anorganické plniva. Tato anorganická plniva však neprojevují žádnou významnou tendenci být absorbována do kapalných složek plastisolu. Bez vhodných aditiv je to prakticky nemožné. Pro optimální distribuci plniva nabízí NEWOS pro procesní krok disperze inovativní a trhem ověřené procesní pomocné prostředky pod názvem NEWOTEC.
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Z exkluzivního receptu vzniká u Delfino Battista pravé hříšné potěšení. Jsou vybírány nejlepší filety ančoviček, které jsou omotány kolem kapary a baleny jeden po druhém, pouze s přídavkem extra panenského olivového oleje.
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, k výrobě masného produktu, který není tepelně zpracován, nazývaného "Lomo embuchado" nebo "Caña de lomo", vyrobeného procesem zrání-sušení trvajícím více než 45 dní. Formát: krabička 200g, sáček 5kg
PVC Nuancier

PVC Nuancier

Nuancier HELIOS pro všechny naše PVC produkty: - okna; - vchodové dveře; - posuvné dveře
S0025 - SANTORINI

S0025 - SANTORINI

S0025 - SANTORINI
Indikační šipky - Šipky

Indikační šipky - Šipky

3 mm indikátorové šipky v PPA
Longaniza fresca extra 039

Longaniza fresca extra 039

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masné výrobky, pro přípravu masového výrobku nazývaného "Longaniza fresca" nebo "Salsicha fresca". Produkt vhodný pro všechny druhy masa. Formát: sáček 4 kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg
S0004 - SANTORINI

S0004 - SANTORINI

S0004 - SANTORINI